* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői meghívó - MEZEI VIRÁGOS
Esküvői meghívó - MEZEI VIRÁGOS
1 090 Ft (áfával)

Esküvői meghívó - MEZEI VIRÁGOS

MEZEI VIRÁGOS esküvői meghívónk fehér színű strukturált kreatív papírból készül. A meghívót letisztult és elegáns fekete virágmintával és 6mm széles bordó szalaggal díszítjük. Kívül a szalaggal átkötött kis kártyán jelenik meg a pár neve és a dátum, belülre virágmintát, és a kért szöveget nyomtatjuk. A szöveg színe fekete.
Összecsukva: 12 cm x12 cm
Kinyitva: 12 cm x 24 cm

saját termék
1 090 Ft (áfával)
Részletek

Szöveget és esküvői idézetet megadni filefeltöltéssel tudsz, erre a lehetőség a kosár gomb felett van A file lehet kép is, amit a telefonoddal készítesz a jegyzeteidről, de lehet Exceltábla vagy Word dokumentum is. Ötleteket meríteni a   SZÖVEGEK
illetve az   IDÉZETEK  linkre kattintva lehet.

Töltsd fel a szöveget, tedd kosárba a szükséges darabszámot és rendeld meg. A megrendelés beérkezése után küldjük e-mailben a látványtervet.

Az elkészült látványterv módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a meghívó ára tartalmazza. Minden további módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft /alkalom. Kérünk arra, hogy a látványterv szövegét alaposan ellenőrizzétek le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői meghívó ára
nem tartalmazza a szállítási költséget. A meghívókat a képen látható színben, formában tudjátok megrendeni a kért szöveg feltöltésével.
Minden meghívóhoz megtaláljátok a hozzá tartozó ültetőkártyát, menükártyát, ültetési rendet, üdvözlőtáblát a termék alatt.
Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

 Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
12 cm x 12 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MH15
Kiegészítő termékek