* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Esküvői menükártya - GATSBY
Esküvői menükártya - GATSBY
490 Ft (áfával)

Esküvői menükártya - GATSBY

GATSBY esküvői menükártyánk Nagy Gatsby ihlette elegáns és páratlan egy lapos menükártya, melyhez igény esetén kis fatartót is adunk. Az eleganciához elengedhetetlen fekete gyöngyházas karton az alap, erre kerül fehér kartonra nyomtatva a menü és az italsor szövege. A menükártyának 2 oldala van, az egyikre az ételsor, a másikra az italsor kerül.
Az esküvői menükártyát elhelyezhetitek a tányérokban egyesével, de ha nem szeretnétek minden vendégnek külön-külön adni, akkor kínálunk hozzá fatartót, melynek segítségével az asztal közepére is kitehetitek a menükártyákat. A tartó natúr rétegelt lemezből készül, a mintához illő két kis háromszög közé kell becsúsztatni a kártyát. Válasszátok ki a legördülő menüből, hogy kéritek-e a kártyákhoz a tartót (kártyánként 1db).
A menükártya a 18.GATSBY család mintájával készül, visszaköszönhet az esküvői meghívón, ültetőkártyán, ültetési renden, üdvözlőtáblán  is.
A menükártya magassága 21cm.

saját termék
490 Ft (áfával)
Részletek

Menüsort és italsort megadni filefeltöltéssel tudsz, erre a lehetőség a kosár gomb felett van A file lehet kép is, amit a telefonoddal készítesz a jegyzeteidről, de lehet Exceltábla vagy Word dokumentum is. Megszerkeszteni nem kell, grafikusaink megfelelően elhelyezik majd.

Töltsd fel a szöveget, tedd kosárba a szükséges darabszámot és rendeld meg. A megrendelés beérkezése után küldjük e-mailben a látványtervet.

Az elkészült látványterv módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt a menü ára tartalmazza. Minden további módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft /alkalom. Kérünk arra, hogy a látványterv szövegét alaposan ellenőrizd le, a látványterv elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az esküvői menükártya ára nem tartalmazza a szállítási költséget.
A menüt a képen látható színben, formában tudod megrendelni a kért szöveg feltöltésével.
Minden menükártyához megtalálod a hozzá tartozó ültetőkártyát, esküvői meghívót, ültetési rendet, üdvözlőtáblát.
Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Személyes átvétel Sopronban, az Esküvőszervező irodánkban lehetséges.

Adatok
Méret:
21 cm
Anyag:
papír
Brand:
GRAVOLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
MK18
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek