* Herballon - Esküvő * Sopron, Lackner Kristóf utca 20. * nyitva: hétköznap 9-18h * szombat/vasárnap: zárva * telefon 99/781-851 *

Kérdése van? Hívjon minket! +36-99/ 781 851

Ültetési rend - NÉVLISTÁS
Ültetési rend - NÉVLISTÁS
6 500 Ft (áfával)

Ültetési rend - NÉVLISTÁS

A NÉVLISTÁS ültetési rend a vendégek nevének felsorolásával készül az egyes asztalszámokhoz hozzárendelve. Egyedileg készítjük az általatok megadott asztalrendhez igazodva. Töltsétek fel az asztalszámokhoz tartozó névlistákat, válasszátok ki a kívánt méretet és a legördülő menüből a grafikát, amivel szeretnétek, ha elkészítenénk a látványtervet. A meghívóinknál, menükártyáinknál, ültetőkártyáinknál tudjátok megnézni a mintákat, melyekkel díszíthetjük az ültetési rendeket.
Az ültetési rendről látványterv készül, melyet e-mailben küldünk jóváhagyásra. Az ültetési rendet papírra nyomtatva  kapjátok tekercsben, melyet a megfelelő méretű keretbe tehettek.
A nyomat választható mérete 40cm x 50cm vagy 45 cm x 65cm.
(az 1.képen a 34.BETTI, a 2. képen az 24.EVELIN, a 3. képen a 9.LEVELES, a 4.képen a 15.MEZEI VIRÁGOS grafika látható)

saját termék
6 500 Ft (áfával)
Részletek

Tedd kosárba a szükséges darabszámot, töltsd fel a vendéglistát és küldjük e-mailben a látványtervet. A látványterv írásbeli módosítására 2 alkalommal van lehetőséged, ezt az ültetési rend ára tartalmazza. További módosítás szerkesztési díja 1.600 Ft / alkalom.
Kérünk, hogy a feltöltött dokumentum egyértelműen a megfelelő asztalokhoz tartozó neveket. A látványtervet alaposan ellenőrizzétek le, elfogadása után az elírásokért, helyesírási hibákért nem tudunk felelősséget vállalni.
Az ültetési rend ára nem tartalmazza a szállítási költséget. Az ültetési rendet a kiválasztott grafikával tudjátok megrendelni. Grafikáinkat a meghívóknál, menü- és ültetőkártyáinknál tudjátok megnézni.
Az ültetési rend elkészülésének általános átfutási ideje 3-4 hét.
Ha egyedi grafikát, formát, színt szeretnétek, kérjétek egyedi ajánlatunkat.
Minden ültetési rendhez megtaláljátok a hozzá tartozó ültetőkártyát, meghívót, menükártyát, üdvözlőtáblát. Hangoljátok össze ezeket az elemeket és a dekorációt, a tökéletes összhatás érdekében.
Ha egyedi kérésetek lenne, egyéb grafikai terméket is kérnétek, keressetek minket!

Adatok
Méret:
40 cm x 50 cm
Anyag:
papír
Brand:
HERBALLON
Származási hely:
Magyarország
Cikkszám:
UREN
Hasonló termékek