herballon esküvő dekoráció

Teljeskörű prémium
esküvő dekoráció

Húsz év tapasztalat, egyedülálló szakmai tudás,
kiterjedt helyismeret és hatalmas saját tulajdonú eszközpark.

Ezek garantálják, hogy a dekorációra ne legyen gondotok.

Évente több mint 300 hozzátok hasonló pár
minket választ.

Miért a herballon?

Ismerjük az esküvőtök helyszínét

Ha valahol tartanak esküvőt, mi már dekoráltunk ott.

Tudjuk:

  • mik a helyszín erősségei
  • mire kell odafigyelni, hogy ne legyen gond
  • ki lesz a személyzet
  • mikor mehetünk dolgozni

Ami pedig a legfontosabb:

tudjuk, hogyan lehet a lehető legszebbé varázsolni a helyszínt.

Megbízható, profi csapat vagyunk

Mert csak így érdemes.

Egy esküvőn dolgozni mindig hihetetlen büszkeség és hatalmas felelősség. Tudjuk, mennyire fontos nektek, hogy minden úgy történjen, ahogy Ti szeretnétek és mindent megteszünk, hogy megvalósítsuk az álmaitokat.

Gyorsan és precízen lélegzetelállítóvá változtatjuk az esküvő helyszínét az általatok megálmodott dekorációval. Pontosan érkezünk és mindig időben elkészülünk.

Követjük a trendeket

Több mint húsz éve dekorálunk esküvőket.

Szorosan követjük a legfrissebb trendeket és biztosak lehettek abban, hogy megoldjuk még a lehetetlennek tűnő kihívásokat is.

Szinte mindent láttunk már, de igazán lelkesek vagyunk, ha új ötletekkel találkozunk – bátran osszátok meg velünk az elképzeléseiteket!

Saját eszközparkból dolgozunk

Hogy ne érjenek minket váratlan meglepetések.

Lesz elég székszoknya, lesz a kiválasztott színű masniból annyi, amennyit rendeltetek, működni fognak a lámpák és a hangulatvilágítás elemei.

Egyedülállóan széles eszközparkunkban minden megvan, ami egy sikeres esküvő dekorációhoz szükséges; csak le kell vennünk a polcról és már vihetjük is a helyszínre.

Párok értékelései

akiknek mi készítettük az esküvő dekorációt:

Csodás esküvő dekoráció

Fantasztikus munkát végeztetek! Az esküvő dekoráció elképesztően gyönyörű volt, és minden részletre figyeltetek. Az ünnepi hangulatot tökéletesen megteremtettétek, és az esküvőnk valódi mesévé vált. Nagyon hálásak vagyunk nektek!

Bodnár Anna
PANORÁMA ÉTTEREM
Balf

Fantasztikus lett a dekor!

Nagyon elégedettek vagyunk a dekorációval! Az esküvői helyszínünk teljesen átalakult a ti varázslatos munkátoknak köszönhetően. A stílusos dekoráció és az ügyesen kiválasztott színek tökéletesen harmonizáltak egymással. Köszönjük, hogy a legfontosabb napunkat ilyen különlegessé tettétek!

Kiss-Zoltán Tamara
FÜRDŐ ÉTTEREM
Bükfürdő

Egyedi és látványos

Lenyűgöző volt a dekoráció! A választott témát tökéletesen átültettétek a dekorációba, és valóban egyedivé tettétek az esküvőnket. A virágok, a fények és az összes kiegészítő igazán látványos volt. A vendégek is csak elismeréssel beszéltek a munkátokról!

Némethék
TERCIA HUBERTUS
Sopron

Pontos, precíz és ráadásul gyönyörű

Csodálatos dekorációt készítettetek! A kreativitásotok és a precíz munkátok valóban kimagasló. A gyönyörű asztali díszek, a szalagok és a függönyök mind hozzájárultak ahhoz, hogy az esküvőnk varázslatos és romantikus legyen. Abszolút elégedettek vagyunk a szolgáltatásotokkal és köszönjük, hogy álmaink esküvőjét valóra váltottátok!

Fehér Klaudia
EVENTGARDEN
Ágfalva

Esküvői szolgáltatásaink

Mindennel foglalkozunk, ami esküvő dekoráció

Több ezer pár esküvőjét dekoráltuk már.

Csatlakozzatok hozzájuk és legyen nektek is gondtalan esküvőtök!

Az árajánlatkérés teljesen igyenes és minden kötelezettségtől mentes, nem kockáztattok semmit.

Gyakran Ismételt Kérdések

💵 Kell fizetni előleget, vagy foglalót?

Ha úgy döntötök, hogy minket szeretnétek felkérni, akkor foglaló befizetésével rögzítjük a megrendeléseteket. A befizetett foglaló mértéke az ajánlatban szereplő összegtől függ. A foglaló a végösszeg elszámolásánál levonásra kerül.

A foglalót készpénzzel a Sopron Lackner Kristóf u. 20. szám alatti irodánkban, vagy átutalással lehet befizetni. A fizetés módját minden esetben előre egyeztetjük veletek.

🕓 Mikor jön a dekoratőr csapat dekorálni?

A dekoráció kivitelezésének időpontját egy héttel a rendezvény előtt egyeztetjük a helyszínetekkel, hogy alkalmazkodni tudjunk a nekik megfelelő időpontokhoz. A rendezvény hetének hétfőjén készítünk egy menetrendet, amit veletek és a helyszínnel is pontosítunk, és eszerint érkezünk a különböző helyszínekre díszíteni.

📝 Mikor lesz fix rendelés a kapott árajánlatból?

Miután megkaptátok az árajánlatot, egy hónap áll a rendelkezésetekre, hogy átgondoljátok, mi leszünk-e a szerencsések, akiket dekorosnak választotok. Ha úgy döntötök, hogy minket szeretnétek felkérni, akkor egy, az ajánlatban szereplő összegtől függő foglaló befizetésével rögzítjük a megrendeléseteket. A befizetett foglaló a végösszeg elszámolásánál levonásra kerül.

Az árajánlat legtöbb tételét a foglaló befizetése után is módosíthatjátok.

🇩🇪 Beszéltek németül?

Ja, natürlich sprechen wir Deutsch 😊

🤔 Fizetnem kell az árajánlatért?

A szöveges, emailben küldött árajánlat díjmentes.

Amennyiben rajzos terveket is szeretnétek látni, felár ellenében erre is van lehetőség. A megvalósuló díszítés árából a rajz felára levonásra kerül.

🧾 Hogy történik a fizetendő végösszeg számítása?

A végösszeget a ténylegesen megvalósuló dekoráció alapján számoljuk.

Bértextíliák esetében a felkerült darabszámok alapján határozzuk meg az összeget. Ha például a megrendelt darabszám 65 db székruha volt, de végül csak 60 db került fel a székekre, akkor 60 db székruhát számolunk el. Több és kevesebb darabszám esetén is így kell kalkulálni.

🔄 Módosíthatunk a megrendelésünkön? Meddig?

Az ajánlatot a rendezvény / esküvő előtt 2 héttel tudjátok utoljára módosítani.

Maradtak még kérdéseitek?

+36 99 781 851

hétfől péntekig
09:00 – 18:00

Sopron, Lackner Kristóf utca 20.

hétfőtől péntekig
09:00 – 18:00

herballon@herballon.hu

24 órán belül válaszolunk