GYIK

Kérdésetek van?
Válaszolunk.

Összeszedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és meg is válaszoltuk őket.

  • összes
  • árajánlat
  • fizetés
  • szervezés
  • dekoráció
Hogyan tudunk árajánlatot kérni?
A honlapunkon számtalan helyen megtaláljátok ajánlatkérő űrlapunkat, ezt kitöltve és elküldve felvehetitek velünk a kapcsolatot. Hogy ne kelljen keresgélni, ide kattintva is eléritek az űrlapot. Árajánlatkérés
Személyes egyeztetésre is van lehetőség?

Természetesen személyes megbeszélésre is van lehetőség; a Sopron Lackner Kristóf u. 20. szám alatti irodánkban várunk titeket előre egyeztetett időpontban. Az időpontkérő űrlap kitöltésével megadhatjátok, hogy nektek mikor felelne meg, felvesszük veletek a kapcsolatot és megbeszélünk egy mindannyiunknak megfelelő időpontot.

Milyen árajánlatot kapunk?

Az árajánlatban részletesen leírjuk a megbeszélt dekoráció jellegét és tételesen megadjuk az árakat. Amennyiben rajzos terveket is szeretnétek látni, felár ellenében erre is van lehetőség.

A megvalósuló díszítés árából a rajz felára levonásra kerül.

Mikor lesz fix rendelés a kapott árajánlatból?

Miután megkaptátok az árajánlatot, egy hónap áll a rendelkezésetekre, hogy átgondoljátok, mi leszünk-e a szerencsések, akiket dekorosnak választotok. Ha úgy döntötök, hogy minket szeretnétek felkérni, akkor egy, az ajánlatban szereplő összegtől függő foglaló befizetésével rögzítjük a megrendeléseteket. A befizetett foglaló a végösszeg elszámolásánál levonásra kerül.

Az árajánlat legtöbb tételét a foglaló befizetés után is módosíthatjátok.

Meddig módosítható az árajánlat?

Az ajánlatot a rendezvény / esküvő előtt 2 héttel tudjátok utoljára módosítani.

Grafikai termékek készítésére is van lehetőségünk?

Igen! Grafikai termékek – mint például meghívók, ültetőkártyák, menükártyák, üdvözlőtáblák, ültetési rendek, asztalszámok, stb. – készítésével is foglalkozunk.

Személyes megbeszélésen lehetőségetek van kiválasztani minden grafikai termék nektek tetsző elemeit: formát, grafikát, betűtípust, színeket, stb. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk.

A grafikai termékek ára egyedileg kerül meghatározásra a választásaitok alapján. A grafikai termékekhez szükséges egyedi listákat, névsorokat legalább 3-4 héttel a rendezvény előtt szükséges átadni nekünk.

Fizetnünk kell az árajánlatért?

Az emailben küldött szöveges árajánlat díjmentes.

Amennyiben rajzos terveket is szeretnétek látni, felár ellenében erre is van lehetőség. A megvalósuló díszítés árából a rajz felára levonásra kerül.

Kell foglalót fizetnünk?

Ha úgy döntötök, hogy minket szeretnétek felkérni, akkor foglaló befizetésével rögzítjük a megrendeléseteket. A befizetett foglaló mértéke az ajánlatban szereplő összegtől függ. A foglaló a végösszeg elszámolásánál levonásra kerül.

A foglalót készpénzzel a Sopron Lackner Kristóf u. 20. szám alatti irodánkban, vagy átutalással tudjátok befizetni. A fizetés módját minden esetben előre egyeztetjük veled.

Mikor és hogyan történik a végösszeg kifizetése?

A végösszeget a rendezvény / esküvő utáni első munkanapon, személyesen kérjük kifizetni készpénzben a Sopron, Lackner Kristóf u. 20. szám alatti irodánkban.

Hogy történik a fizetendő végösszeg számítása?

A végösszeget a ténylegesen megvalósuló dekoráció alapján számoljuk.

Bértextíliák esetében a felkerült darabszámok alapján határozzuk meg az összeget. Ha például a megrendelt darabszám 65 db székruha volt, de végül csak 60 db került fel a székekre, akkor csak 60 db székruhát számolunk el. Több és kevesebb darabszám esetén is így kell kalkulálni.

Mikor készül a helyszínen a megrendelt dekoráció?

A dekoráció kivitelezésének időpontját egy héttel a rendezvény előtt egyeztetjük a helyszínetekkel, hogy alkalmazkodni tudjunk a nekik megfelelő időpontokhoz. A
rendezvény hetének hétfőjén készítünk egy menetrendet, amit veletek és a helyszínnel is pontosítunk, és eszerint érkezünk a különböző helyszínekre díszíteni.

Mikor történik a dekoráció lebontása?

A dekoráció bontását közvetlenül a helyszínnel intézzük, az általuk megadott időpontban oldjuk meg (igen, akár vasárnap hajnalban is).

Nektek ezzel kapcsolatban nincs további teendőtök.

Virágdekoráció rendelése is lehetséges?

Virágkötéssel mi nem foglalkozunk, így virágos díszek rendelésére nálunk nincs lehetőségetek, de nagyon szívesen ajánlunk kiváló szolgáltatókat, akikkel fel tudjátok venni közvetlenül a kapcsolatot.

Sérült vagy hiányzó kellékek esetén mi a teendő?

Ha a rendezvény / esküvő alatt megsérült vagy eltűnt valamelyik kellék, eszköz, textília, akkor sajnos pótlási díjat kell felszámolnunk, amit a végösszeggel együtt szükséges kifizetni.

Esküvők szervezésével is foglalkoztok?

Esküvő szervezéssel nem foglalkozunk, csak a dekorációs részt vállaljuk, de nagyon szívesen ajánlunk figyelmetekbe általunk megfelelőnek ítélt szolgáltatókat, akikkel fel tudjátok venni közvetlenül a kapcsolatot.

Rendezvények szervezésével is foglalkoztok?

A rendezvényszervezés nagyon sok mindent magába foglal, ezért ha ilyen jellegű segítségre lenne szükséged, keress meg minket és beszéljünk róla, mit is szeretnél!

Még nem tudjuk a vendégek pontos számát, hogyan adjuk meg, mennyi eszközre, textíliára lesz szükségünk?

Nekünk a maximális darabszámok fontosak, nagyon lényeges, hogy raktárkészletünkben lefoglaljuk a megfelelő mennyiséget mindenből, mert folyamatosan történik az eszközök értékesítése, foglalása.

Ha megvan a pontos létszám, aminél biztosan nem lesztek többen, akkor jelezzétek nekünk, addig foglaljuk az eredetileg megadott maximális darabszámokat. Az persze nem probléma, ha néhány darabbal több marad nálunk foglalásban, akkor sem, ha már van pontos látszámotok. A tapasztalat az, hogy a vendéglista az utolsó napokig változik, így jobb, ha plusz darabokkal is készülünk.

Átvihetünk a helyszínen feltett székruhákból a templomi szertartásra néhány darabot?

Ha szeretnétek a szertartáson is használni a székruhákból, arra kérünk, hogy bontásra hozzátok vissza a helyszínre, hogy visszaszállíthassuk a többi eszközzel együtt. Ha valamiért úgy alakul, hogy ezt nem tudjátok megoldani, akkor kérünk, hogy a rendezvény utáni első munkanapon hozzátok be a Sopron Lackner Kristóf u. 20. szám alatti irodánkba.

Mit tarthatunk meg a dekorációból?

Azoknál a tételeknél, ahol az ajánlatban az árnál bérleti díjat láttok, az eszköz a Herballon Kft. tulajdona, ezeket az eszközöket minden esetben visszabontjuk. Azok a tételek, ahol árként tüntetjük fel az összeget, a tiétek maradnak. A léggömbszíveket, -kapukat és minden olyan dekorációt, amely fix vázra készül, szintén visszabontjuk.

A választott helyszínen magas a mennyezet, lehetséges a díszítése?

A mennyezet díszítések magasságkorlátja 4 méter, ami azt jelenti, hogy eddig a  magasságig felár nélkül készítünk dekorációt, ha adottak a megfelelő rögzítési lehetőségek. 4 méteres magasság felett is lehetséges a díszítés, de ebben az esetben egyedi egyeztetés, és valószínűleg állvány vagy emelő szükséges, amit nektek kell számunkra biztosítani.

Mennyezetdekoráció esetén mikor lehet a termet berendezni?

Mennyezetdekoráció esetén nagyon fontos, hogy hozzáférjünk a rögzítési pontokhoz.

Ezért próbálunk a helyszínnel olyan időpontot egyeztetni, amikor még nincsenek elrendezve az asztalok, nem kerültek fel a terítékek, csak a mennyezeti díszítés után történik a terem berendezése. Az asztalok, terítékek elrendezésénél kérjük, vegyétek figyelembe, ha mennyezet dekoráció is szerepel az ajánlatban!

Hogyan történik a kellékek rögzítése?

Azokat az eszközöket, kellékeket, anyagokat, amiket rögzítenünk szükséges a dekoráció kialakításához, kötéssel és kapoccsal rögzítjük a lehetőségek szerint. A kapcsokat, kötözőket bontáskor eltávolítjuk. Szeget, csavart és egyéb kötőelemet nem használunk.

Több ezer pár esküvőjét dekoráltuk már.

Csatlakozzatok hozzájuk és legyen nektek is gondtalan esküvőtök!

Az árajánlatkérés teljesen igyenes és minden kötelezettségtől mentes, nem kockáztattok semmit.

Maradtak még kérdéseitek?

+36 99 781 851

hétfől péntekig
09:00 – 18:00

Sopron, Lackner Kristóf utca 20.

hétfőtől péntekig
09:00 – 18:00

herballon@herballon.hu

24 órán belül válaszolunk