rólunk

Tapasztalt. Pontos. Megbízható.

A Herballon a régió legtapasztaltabb rendezvénydekoratőr cége egyedülálló helyismerettel, kiterjedt saját eszközparkkal, kreatív és pontos kivitelező csapattal.

Szállodák, nagyvállalalatok és KKV-k megbízásában a legkülönfélébb rendezvények látványvilágát terveztük és kiviteleztük, hogy azok sikeresek és emlékezetesek legyenek.

Partnereink döntő többsége évről-évre velünk dolgozik. Megelégedettségük, bizalmuk és visszatérő megrendeléseik a legjobb ajánlólevelünk.

Két évtizedes
tapasztalat
a dekoráció
világában

2000 óta élünk-halunk
a szakmánkért

megoldások

Egy rendezvény dekorálása problémák megoldásának sorozata.Szeretjük ezt a kihívást.

Ritkán találkozunk olyan helyzettel, amilyennel még nem álltunk szemben. Több ezer rendezvényt vittünk már sikerre gondos tervezésünknek, tapasztalatunknak, és profi kivitelező csapatunknak köszönhetően. 

Ügyfeleink számára a legnagyobb ígéretünk, hogy úgy készítünk emlékezetes, stílusos és kiemelkedő minőségű dekorációt, hogy közben egy komoly terhet leveszünk a megrendelő válláról. 

Partnereink tudják; ha velünk dolgoznak, a dekoráció egy olyan pont a feladatlistán, amit jó szívvel kipipálhatnak a megrendelés pillanatában. 

Kérjen
árajánlatot
most!

Minden héten dekorálunk egy,
az Önökéhez hasonló rendezvényt.

fények, hangulatvilágítás

fények, hangulatvilágítás

A hangulatvilágítás túlmutat pusztán díszítő szerepén: mára az exkluzív vállalati rendezvények dekorációjának meghatározó sarokkövévé vált. A megvilágítás ügyes megválasztásával mélységgel és eleganciával tölti ki a rendezvény helyszínét, kiemelkedővé téve a dekoráció általános minőségét.

A gondosan elhelyezett világítótestek, dinamikus vetítések és a legmodernebb LED-technológia révén a világítás fontos szerepet játszik a hangulat megteremtésében és zökkenőmentesen illeszkedik az esemény témájához.

A világítás intenzitásának változása, a színhőmérséklet finom eltolása szinte észrevétlenül változtatja át a helyiséget egy koncentrált prezentáció színteréből egy laza koktélpartyvá, ezzel is dinamikusabbá téve a program változását.

A fények és árnyékok játéka a dekoráció többi elemén kifinomult és magávalragadó hangulatot és olyan környezetet teremt, mely összhangban áll a rendezvény tematikájával, üzenetével; ezzel járul hozzá, hogy az esemény emlékezetes legyen a résztvevők számára.

Kerekes Jenő

Raiffesien Bank

Az idei évzáró rendezvény tervezésekor az első eldöntött kérdés a dekoráció volt – pontosabban, hogy idén is a Herballon fog kivitelezni.

Átfogó megoldást kínálnak és olyan tapasztalattal rendelkeznek a rendezvénydekoráció terén, aminek fényében nem meglepő a sok éves és kiemelkedően jó partneri kapcsolat.

teremdekoráció

teremdekoráció

A rendezvénydekoráció szíve a teremdekoráció – egy elengedhetetlen alap, mely meghatározza a dekoráció színvonalát és irányát. A terem üres vászonként hátteret ad a dekoratőröknek, melyet gondosan kiválasztott eszközökkel és dekorációs elemekkel töltünk ki. Ezek színpalettája és térbeli elrendezése teremti meg a vendégek első benyomását, mely meghatározó élmény egy rendezvény résztvevői számára.

A teremdekoráció az az alap, amelyre a bútorok, textíliák, fények, tematikus kiegészítők és multimédiás tartalmak építőköveit felépítve egy elragadó és lebilincselő összképet alakíthatunk ki, ami marandandó hatást gyakorol a vendégekre.

Cseh Ágota

Heineken

A Herballon szakértelme és tapasztalata olyan értékes segítséget jelentett a rendezvényünk szervezése során, amit más rendezvénydekoratőr cégtől nem kaptunk volna meg.

Köszönjük, hogy munkájukkal hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez és bízunk benne, hogy a következő esemény szervezésekor is fogunk tudni együtt dolgozni!

textil- és bútorbérlés

textil- és bútorbérlés

Számos előnnyel jár, ha céges rendezvényére a bútorokat és textiltermékeket a dekoratőrtől bérli; leegyszerűsödik a tervezési folyamat, hatékonyabb és gyorsabb lesz a rendezvény előkészítése.

A kölcsönzés rugalmassága lehetővé teszi a rendezvény témájához és stílusához illeszkedő, személyre szabott textíliák használatát, ugyanakkor alkalmazkodik a különböző helyigényekhez is. Mindemellett értékes időt és erőforrásokat szabadít fel, amit a rendezvény előkészítésének egyéb fontos elemeire fordíthat.

Egyedülállóan széles eszközparkunkban minden megvan, ami egy sikeres dekorációhoz szükséges; csak le kell vennünk a polcról és már vihetjük is a helyszínre, hogy egy professzionálisan kivitelezett rendezvényélményt nyújthassunk az esemény résztvevőinek.

Günther Weide

BMW Österreich

Hálásak vagyunk a teljes kivitelező csapatnak a profi munkájukért és hozzáállásukért! Minden pillanatban látszott rajtuk a rutin és az odafigyelés.

Fantasztikus volt megtapasztalni, hogy ugyanolyan lelkesedéssel és gondossággal alakítják át a helyszínünket, ahogy mi is tennénk – ha értenénk hozzá.

cégre szabott egyedi megoldások

cégre szabott egyedi megoldások

A kreativitás, a gondos tervezés és az egyedi ötletek megvalósítása a lételemünk. Ez az, amiben igazán jók vagyunk és örömmel használjuk tudásunkat és tapasztalatunkat arra, hogy ügyfeleink rendezvénye olyan külsőt kapjon, amilyet igazán megérdemel. 

A rendezvénydekoráció világában az egyedi megoldások azok, amik megkülönböztetik rendezvényét az összes többitől. Hisszük, hogy egy igazán emlékezetes esemény egyik legfontosabb jellemzője az, hogy mennyire képes átadni a megrendelő üzenetét, megoldásainkkal pedig pontosan ezt segítjük. 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük ügyfeleinket és a rendezvény célját, hangulatát, tematikáját szem előtt tartva olyan dekorációt tervezzünk, ami tökéletes kiegészítője annak. Ezek az egyedi megoldások komoly értéket adnak minden általunk kivitelezett dekorációhoz és lehetővé teszik, hogy ezek a kivételes rendezvények a vendégek számára is felejthetetlen élménnyé váljanak. 

Kiss Anna

Ceva-Phylaxia Zrt.

A Herballonnal a közös munka rugalmas, hatékony, kiszámítható és kivétel nélkül mindig kiváló.

Kreativitásuknak és precizitásuknak köszönhetően minden rendezvényünk dekorálása pontosan olyan zökkenőmentesen történt, ahogy azt az első munkájuk előtt ígérték.

Hálásak vagyunk, hogy immár hosszú évek óta dolgozhatunk együtt.

léggömb

léggömb

A rendezvénydekoráció dinamikusan változó világában a léggömbdíszítések varázsa időtlen maradt, ugyanakkor folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen a legújabb elvárásoknak is. A megújulás és fejlődés cégünk alapja. Tudjuk és értjük, hogy a léggömdekoráció erőssége az élénk színeken és dinamikus formákon túl annak rendkívüli alkalmazkodóképességében rejlik.

Éppen ezért a léggömbdekorációhoz való hozzáállásunk alapvetően innovatív; rendületlenül keressük a legújabb trendeket, anyagokat, technikákat. Új színpaletták, kompozíciók és kiegészítő anyagok segítségével kivitelező kollégáink egy csipetnyi izgalom és csoda forrását hozzák létre minden olyan rendezvényen, ahol léggömbökkel dekorálnak.

Mindig és újra azt tapasztaljuk, hogy egy rendezvény résztvevői számára a léggömbök visszahozzák a gyermeki rácsodálkozás élményét és megbízhatóan mosolyt csalnak az arcukra. Miért ne adnánk meg nekik ezt az élményt?

Horváth Tivadar

GYSEV Zrt.

Nem tudtunk olyat kitalálni, amit a Herballon ne tudott volna megvalósítani, pedig tényleg vad ötleteink voltak. A léggömbből készült mozdony, vagy a szintén léggömbbökkel teljesen beborított váróterem olyan kihívás volt, amit – és ebben teljesen biztosak vagyunk – csak a Herballon képes megvalósítani.

sátras rendezvények

sátras rendezvények

Lépjen be egy olyan világba, ahol a hétköznapi sátrak rendkívüli helyszínként születnek újjá. Rendezvénydekorációs cégünknél a tágas sátrak exkluzív, varázslatos környezetté alakításának művészetére specializálódtunk, amivel újradefiniáljuk a rendezvényterek fogalmát. Egy egyszerű sátor vászonja korlátlan lehetőségek tárházává válik, amely arra vár, hogy a részletekre való aprólékos odafigyeléssel és határtalan kreativitásunkkal feldíszítsük.

Szakértelmünk abban rejlik, hogy magával ragadó környezeteket alakítunk ki a sátor csupasz és rideg falainak ölelésében. A pazar, vízesésszerűen zuhogó drapériáktól a mennyezeten és falakon táncoló világításig dekorációink életet lehelnek a sátrakba, így olyan exkluzív helyszínné teszik őket, ahol bármilyen rendezvényt bátran megtarthatnak. A kiválóság iránti elkötelezettségünk a biztosítéka annak, hogy még a legnagyobb sátrak is az elegancia birodalmává alakuljanak, ahol minden vendég lenyűgöző környezetben élvezheti rendezvényét.

Katona Líviusz

binder

Évről évre a Herballonnal dekoráltatjuk rendezvényeinket. Kreativitásuk, lendületes és megoldásorientált hozzáállásuk garantálja, hogy olyan látványos dekorációk készüljenek, amilyeneket még talán el sem tudunk képzelni.

Vendégeinktől minden alkalom után olyan pozitív visszajelzéseket kapunk, amik már önmagukban arra sarkallnának minket, hogy újra őket válasszuk.

fények, hangulatvilágítás

A hangulatvilágítás túlmutat pusztán díszítő szerepén: mára az exkluzív vállalati rendezvények dekorációjának meghatározó sarokkövévé vált. A megvilágítás ügyes megválasztásával mélységgel és eleganciával tölti ki a rendezvény helyszínét, kiemelkedővé téve a dekoráció általános minőségét.

A gondosan elhelyezett világítótestek, dinamikus vetítések és a legmodernebb LED-technológia révén a világítás fontos szerepet játszik a hangulat megteremtésében és zökkenőmentesen illeszkedik az esemény témájához.

teremdekoráció

A rendezvénydekoráció szíve a teremdekoráció – egy elengedhetetlen alap, mely meghatározza a dekoráció színvonalát és irányát. A terem üres vászonként hátteret ad a dekoratőröknek, melyet gondosan kiválasztott eszközökkel és dekorációs elemekkel töltünk ki. 

A teremdekoráció az az alap, amelyre a bútorok, textíliák, fények, tematikus kiegészítők és multimédiás tartalmak építőköveit felépítve egy elragadó és lebilincselő összképet alakíthatunk ki, ami marandandó hatást gyakorol a vendégekre.

textil- és bútorbérlés

Számos előnnyel jár, ha céges rendezvényére a bútorokat és textiltermékeket a dekoratőrtől bérli; leegyszerűsödik a tervezési folyamat, hatékonyabb és gyorsabb lesz a rendezvény előkészítése.

A kölcsönzés rugalmassága lehetővé teszi a rendezvény témájához és stílusához illeszkedő, személyre szabott textíliák használatát, ugyanakkor alkalmazkodik a különböző helyigényekhez is. Mindemellett értékes időt és erőforrásokat szabadít fel, amit a rendezvény előkészítésének egyéb fontos elemeire fordíthat.

cégre szabott egyedi megoldások

A kreativitás, a gondos tervezés és az egyedi ötletek megvalósítása a lételemünk. Ez az, amiben igazán jók vagyunk és örömmel használjuk tudásunkat és tapasztalatunkat arra, hogy ügyfeleink rendezvénye olyan külsőt kapjon, amilyet igazán megérdemel. 

A rendezvénydekoráció világában az egyedi megoldások azok, amik megkülönböztetik rendezvényét az összes többitől. Hisszük, hogy egy igazán emlékezetes esemény egyik legfontosabb jellemzője az, hogy mennyire képes átadni a megrendelő üzenetét, megoldásainkkal pedig pontosan ezt segítjük. 

léggömb

A rendezvénydekoráció dinamikusan változó világában a léggömbdíszítések varázsa időtlen maradt, ugyanakkor folyamatosan fejlődik. A megújulás és fejlődés cégünk alapja. Tudjuk és értjük, hogy a léggömdekoráció erőssége az élénk színeken és dinamikus formákon túl annak rendkívüli alkalmazkodóképességében rejlik.

Éppen ezért a léggömbdekorációhoz való hozzáállásunk alapvetően innovatív; rendületlenül keressük a legújabb trendeket, anyagokat, technikákat. Kivitelező kollégáink egy csipetnyi izgalom és csoda forrását hozzák létre minden olyan rendezvényen, ahol léggömbökkel dekorálnak.

sátras rendezvények

Rendezvénydekorációs cégünknél a tágas sátrak exkluzív, varázslatos környezetté alakításának művészetére specializálódtunk, amivel újradefiniáljuk a rendezvényterek fogalmát. Egy egyszerű sátor vászonja korlátlan lehetőségek tárházává válik, amely arra vár, hogy gondos odafigyeléssel és kreativitással feldíszítsük.

Szakértelmünk abban rejlik, hogy magával ragadó környezeteket alakítunk ki a sátor csupasz és rideg falainak ölelésében. A pazar drapériáktól a mennyezeten és falakon táncoló világításig dekorációink életet lehelnek a sátrakba, így olyan exkluzív helyszínné teszik őket, ahol bármilyen rendezvényt bátran megtarthatnak. 

dolgozzunk együtt

dolgozzunk együtt

Minden héten dekorálunk egy,
az Önökéhez hasonló rendezvényt.

beszélgessünk rendezvényéről!

HERBALLON KFT.

hétfő-péntek: 09:00 – 18:00
szombat-vasárnap: zárva

9400 Sopron,
Lackner Kristóf utca 20.